så lite tid

Trodde verkligen att jag skulle ha en massa tid att blogga på, bland annat. Men så är inte fallet :)

Här är några bilder i alla fall som jag lovat er. Vi mår alla tre bra och är super lyckliga. I går kväll fick systern en liten pojke, även han en liten hårboll :)

image12
Första bilden

image13
4 dagar

image14
Fina klänningen som hon fick av Verre och André. TACK!

image15

I natt gick vattnet

Japp, och det var inte alls som på film, tänker inte dra några detaljer här, det blir nog to much information för många. Men jag ringde i alla fall BB klockan 05 och hon sa "fortsätt sova, det behöver inte vara vattnet som gått." Så jag fortsatte sova och vaknade klockan 07 igen, fortfarande vatten. Så då åkte vi in till BB och där kopplade de CTG för att mäta bebins hjärtljud och mina sammandragningar. De konstaterade att vattnet hade gått och att jag hade en del oregelbunda verkar. Så vi skickades hem för att invänta regelbundet värkarbete. Det har kommit ett par, inte så täta men mycket kraftigare än vad de varit tidigare så nu är det nog på G. Och i vilket fall... om inte bebisen kommit innan freadag så kommer de sätta igång mig, för man får inte gå mer än 2 dygn efter vattnet har gått. Så i helgen kommer jag vara mamma... galet.

Nu måste jag vila lite, nu vet ni läget i alla fall.

lurad, igen.

Eftersom inget hänt på flera dagar och jag börjadde bli löjligt rastlös och på gränsen till bitter bestämmde vi oss för att göra slag i saken och köpa ett Wii som vi funderat på så länge nu. Jag blev Yber exhalterad och började spana in spel på nätet och läsa reviews osv. Vi åkte med Li till Sickla och begav oss till Claes Ohlsson där det skulle inhandlas. Jag blev bara mer och mer exhalterad över att vi skulle spela hela natten och sa till Gustaf att bebisen får faktiskt inte komma på ngn dag nu när vi ska leka. Och vad tror ni händer? Jo sammandragningar sätter in med full kraft, jag ignorerade ganska länge men när Gustaf frågade varför jag betedde mig så konstigt och knappt kunde gå fick jag erkänna att jag hade sammandragningar som kom ganska tätt nu. Gustaf drog fram mobilen på Clas Ohlsson och började klocka. De kom med 2 minuters mellanrum, och satt i ca 1 minut. Ganska tätt, ganska långa men inget kunde stoppa mig mot mitt Wii...
Jo en sak - de var slut. Attans! Men El Giganten finns och de har "lägsta pris garanti" så då kan vi få det för samma pris som här, smaaart.
Fick i princip klättra nerför trappan i Sickla, fort gick det inte och kraftiga var sammandragningarna. Hade det varit en annan dag hade jag nog kanppt kunnat gå. Men jag hade ju Wii i sikte. In på Giganten och fick beskedet att de var slut även där. Suck. Vi hade dock fått reda på att det fanns 3 stycken på Claes O i Nacka Forum och bestämmde oss för att åka dit. Men när vi mötte upp Li inne på H&M så kännde jag att jag bara ville hem. Wii får vänta, det verkar som att det blir bebis istället. Så vi åkte hem, sammandragnignarna fortsatte och vi lagade mat och åt.
Och nu borde vi vara på väg till BB tänker ni då. Mmmm det tänkte jag med, men nej. Nu har de avtagit och kommer inte alls ofta längre. Så här sitter jag, blåst på både Nintendo Wii och bebis, på veckans sämsta TV-dag. Kan livet vara mer orättvist? Känn dig blåst Sessan...

En snöig söndag 05.05

Nu kan jag inte sova mer, det spänner och värker (inte värkar) i magen när jag ligger. Det känns som att musklerna är utragna till sitt maxläge och inte orkar längre. ärför sitter jag här, 05.05 med katten strykandes runt fötterna. Jag är rastlös men sjukt trött. Får mig att tänka på en rad ur vargvisan i Ronja; "Den vill men kan inte sova". Lovis vaggvisa... passande va!? Jag undrar om det blir en Lovis, som ju var det första namnet vi båda fastnade ordentligt för, redan i somras dök det upp hos oss och har följt med genom månaderna. Noah har också varit med länge. Nu kan det ju inte vara så lång tid kvar innan vi får veta.

Ska nog titta på en film nu, Gustaf har förberett ett antal lätt-tittade filmer till mig. "På andra sidan häcken" får det nog bli.

+4, men det är i alla fall snö nu...

Vargen ylar i nattens skog,
han vill men kan inte sova.
Hungern river hans vargabuk,
och det är kallt i hans stova.
Du varg,du varg,
kom inte hit,
ungen min får du aldrig.

Vargen ylar i nattens skog,
ylar av hunger och klagan.
Men jag ska ge'n en grisasvans,
sånt passar i vargamagar.
Du varg......

Vargen ylar i nattens skog,
och hittar sig inget byte
Men jag ska ge'n en tuppakam,
att stoppa ner i sitt knyte.
Du varg....

Sov, mitt barn, i bädden hos mor,
låt vargen yla i natten.
Men jag ska ge'n en hönsaskank,
om ingen annan har tatt'en.
Du varg,du varg,
kom inte hit,
ungen min får du aldrig.

Säkert att det inte är söndag idag?

Fy vilken usel dag. Det är grått och blåsigt ute, jag är trött eftersom jag sov så jäkla dåligt inatt. Sov ca 45 minuter vakande av att det kändes som att jag inte fick luft. Var vaken en kvart och somnadde sen om . Sov 45 minuter och vaknade igen... så höll det på hela natten. Tröttsamt. Och inte en sammandragning i sikte. Känner mig lite lurad efter de där två nätterna när de kom så tätt, trodde ju verkligen att det var på G då.

Så idag har varit en tråkig dag, men så ringde Hanna från Lonon och piggade upp mig. Sy mysigt att prata med sina fina vänner när man känner sig rastlös och nere. Saknar dig så gumman! Och nu ska jag äta pizza, det stod i en bok att pizza var bra "ladda upp inför förlossningen mat" Jag älskar bra ursäkter att äta skräpmat.

Igår var Sister här med sin magis för att vi skulle se om vi kunde locka ut dem. Vi tror att de har bildat en pakt att de ska ut sammtiigt så då är det ju bra om de träffas och kan snacka ihop sig lite. Alternativt så utmanar de varandra vem som kan stanna längst... hoppas det inte är så.

Idag är det den 2e, Verre tror den kommer idag, Marie tror den kommer i morgon. Hoppas ngn av dem har rätt. "Kom vännen, vi längtar ju efter dig"

+3 dagar