Kräk och snor

Lovis är magsjuk, hon kaskad kräkte upp all gröt i morse. Och så snorar hon ner allt. Nu står hon i sängen och skriker för att hon inte vill sova... ghaaaaa jag vill sova. Vi skulle egentligen till BVC och träffa mammagruppen idag och få en föreläsning om gränssättning. Men nej, vi får stanna inne och stå ut med varandra hela dagen. Det ser iofs ut att bli fint väder så jag flyr nog ut en stund senare. Måste bädda ner henne nu. *suckar*

Snart release för min nya cooola snygga blogg

Håller på att flytta över ala inläggen till den nya portalen, tar lite tid men i morgon hoppas jag att allt är klart. Läste några av min älsta inlägg, vad rolig jag var då...

Everybody loves the circus

Igår var den stora kvällen, först Cirkus Cirkör och sen skulle vi ut å äta. Föreställningen var helt fenomenal. Artisterna eller vad man ska kalla dem var otroligt begåvade. Flera gånger satt jag och höll andan och bara gapade, och jag ser verkligen ut som en fisk när jag gapar å stirrar, quip quip... Det var roligt också, jag skrattade flera gånger. Så himla mysigt att under två timmar bara få sitta hänförd och uppslukad som ett litet barn av föreställningen. Magiskt. I pausen gick vi upp i foajén och hittade ett bord med vårt namn på och två glas vin och snax, sweet. Bra jobbat Sessan att förbeställa.


             


20 över nio var föreställningen slut och vi hade bord halv 10 på Sahara. Vi var inte piggast i världen när vi kom dit och vi blev inte piggare efter lite vin heller. Vi borde insett att en aktivitet hade varit enough. När vi efter 50 minuter knappt fått i oss någonting kom servitrisen farm till vårt bord. Ni ser väldigt trötta ut, vill ni ha resten av maten med er hem? Båda svarade i monoton kör; JA tack!

Så det var det. Hem med kvart över elva tåget med stor matlåda under armen. Slocknade ca 20 sekunder efter att vi lagt oss i sängen. Men det var trots allt en helt underbar kväll.

Idag har vi varit på simmis och badat. Lovis dök till stången och plockade upp leksaker från bordet under vattnet. Hon är nu totalt orädd för vatten. På gott och ont antar jag. Om hon aldrig gått på babysim kanske hon hade spanat på en pool med viss tveksamhet i blicken. Nu kommer hon antagligen springa, eller rumphasa, fram till kanten och dyka i...

Nu ska jag äta choklad och dricka vin och försöka få tag på min kära vän Hanna som fyller år idag. Grattis hjärtat, saknar dig så massa massa mycket.


Tack!

Måste bara tacka för era kommentarer, det är grymt kul att få dem. Fortsätt med det!

Nu ska jag och Lovis ut i det regniga gråa, ska se om vi hittar en gunga att leka med. Kanske är Verre och Sandro sugna på att följa med. Får nog ringa och kolla.


BVC idag

2 månader har gått sen senste besöket på BVC. Lovis klarade testerna galant, var det någon som trodde något annat? Hon är nu ca 10 månader, väger 9,5kg och är 72,5cm lång. Stora tjejen minsann.

Jag är så irriterad och ARG idag. Det river och sticker i mig, som ett djur som klöser inifrån och blixtrar i bröstet. Jäkla skit PMS. Varför ska man bli sån här? Jag undrar hur vår skapare tänkte; "Hrmm låt se. Först ger jag dem ett par dagars rent helvete med ångest och ilska, kanske lite smärta också. Sen låter jag dem blöda och ha ont i en vecka... jo men tack! Och allt detta för att vi ska kunna få barn, för oooohhh så sexiga vi är när vi skriker och blöder knappt så att männen kan hålla händerna istyr... eller!?

Ja sånt sitter jag å funderar på. Funderar även på vad jag ska äta nu när pajen blev äcklig och vi inte har något bröd. Det lutar åt mannagrynsgröt. Det är väl mjukmat för en hård och kantig tjej. Borde verkligen lägga mig nu. 

Avslutar detta ilskna inlägg med något roligt. En bild på mina älsklingar, det är för att ni är så här underbara som jag älskar er.


Vargen ylar i nattens skog...

Lovis är en rallyförare...




På Fredag ska jag och Gustaf ha vuxendag med tillhörande vuxenkväll. Margareta, Lovis farmor, kommer hit och ska passa knorven. Jag och gustaf ska gå på stan och köpa lite julklappar, fika och hålla handen å se så dä kära ut. Om det hade varit en film hade vi filmats i slow motion när vi kommer gående längs Drottninggatan hand i hand, med klittrande blickar och vinterrök ur munnarna. Runt om os faller stora snöflingor och man ser julbelysningar och dekorationer. Alla stannar och ler och bara tittar på oss... Visst kan ni se det? I själva verket kommer det regna och vara mörkt, alla trängs och buffar, vi hostar eftersom vi råkade dra i oss en förbipasserandes cigarrrök...
I vilketfall... klockan 19 har vi bänkat oss på dansens hus för att njuta av Cirkus Cirkörs festliga föreställning. Kanske får an ett glas vin och snaaax i pausen. ohhhh så vuxet.
Sen beger vi oss vidare ut i vinternatten, till Sahara för att äta små fina Meze-anrättningar och sippra på libanesiskt vin. man får även ta ett glas champagne och några drinkar om man pallar. Resten av kvällen är öppen, kanske går vi vidare och klubbar hela natten, det hade varit shysst. Men med tanke på när vi brukar somna så vore det ett under om vi ens håller oss vakna genom hela middagen...