Bland politiker och fashionistor

Igår var en händelserik dag. Vi åkte in till stan efter att vi varit på BVC och träffat mammagruppen. I stan var det mycket folk, och regn och mycket folk... så HIMLA mycket folk. Och alla var de i vägen och inte särskilt intresserade av att flytta sig för mig när jag kom med vagnen, jag har nog aldrig känt mig så mycket som kusinen från landet som bara är vägen. EN person log emot mig på hela dagen, och flytade sig när det var trångt ovanför rulltrapporna på T-centralen. Det var Ingvar Carlsson, jag blev så paff när jag såg att det var han och det enda jag hann tänka var "Sulan..." tur att jag inte utbrast det.
Sen bar det iväg till H&M där jag krockade med flashiga trådsmala tjejer i 80-tals kläder. Trodde verkligen att efter 80-tals vågen för 5 år sen så skulle det ta ett tag innan vi fick se dessa grälla färger igen, I was wrong. Det är exakt likadana skor nu som det var min första höst i London. Hanna hade ett par gula och ett par oranga som hon älskade och följaktligen använde mycket, lite fööör mycket. De oranga var så nergångna att de inte längre såg ut som skor när de stod i hallen, mer som russin.. eller nått. Sorry hon :)
I vilket fall, jag blev idag mätt på alla trendslavar och flashiga kläder som bara bärs en månad eller två innan de är ute. Ja stackars, stackars Sessan som har blivit gammal och nu väljer "fotvänliga" (hemska ord) skor framför sina fina högklackade som står och samlar damm i garderoben, måtte de få komma ut igen en dag.
Det blev inga nya jeans igår, inte heller någon jacka. Kanske nästa gång...

Idag är en tröttdag, både jag och Lovis är lite hängiga och nyser. Och så detta deppiga väder som inte gör saken bättre. Får se om det blir någon promenad med mammagruppen idag.


Kommentarer
Postat av: Veronica

Jag kommer och livar upp... Vänta lite bara!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback